Vilka karriärsmöjligheter erbjuder ni?

Passa på att synas lite extra för de besökare som är öppna för en ny jobbmöjlighet, letar praktik eller traineeplats. På mässans sista dag fokuserar vi extra på just kompetensförsörjning och erbjuder er som utställare att delta i Career Forum (begränsat antal platser). Dessutom finns möjligheten att synas på webb och i mässguide som ett företag som erbjuder karriärmöjlighet inom järnvägsbranschen.

Career Forum

Succén är tillbaka! Torsdagen den 12 oktober har vi extra fokus på frågor kring kompetensförsörjning och branschens attraktivitet. I programmet på stora scenen lyfts kompetensförsörjningen upp i olika seminarier och på Career Forum ges möjligheten för speeddating mellan rekryterande företag och studerande. Här har du chansen att visa upp ditt företag och etablera kontakter med studenter som kan bli dina framtida kollegor. 

Du får möjlighet att på scenen presentera ditt företag och ge en kort information till inbjudna studenter. Elmia bjuder studenterna på en enkel stående lunch och det blir tillfälle för er och studenterna att träffas under speeddating. 

Rail2019_21_1920x1080.jpg

Program 12 oktober 

12.20 – Företagsrepresentanter och moderator träffas vid scenen 
12:30 – Rekryterande företag presenteras på scenen i Hall B av moderator 
13:00 -14.00 – Speeddating (gruppvis) i anslutning till scenen där alla företag har en egen yta med ståbord.  

Career Forum hålls på svenska och är kostnadsfritt för studerande och rekryterande företag att delta i, men anmälan krävs. Vi rekommenderar att ni deltar med minst två personer för att möta upp alla studerande samt påminner att det är av vikt att det är rätt personer ur HR-perspektiv. Er logotype syns i samband med eventet och marknadsföringen av Career Forum. Begränsat antal platser. 

Anmäl er till Career Forum genom att maila Katarina Wadsby (katarina.wadsby@elmia.se) senast 28 september. 

Erbjuder ni praktik, traineeplats eller har aktuella rekryteringar?

För att göra det enkelt för besökarna att hitta er på mässan så märker vi ut i mässguiden att ni vill träffa de som är intressad av jobb inom järnvägsindustrin. Dessutom kan besökarna filtrera i utställarlistan vilka utställare som erbjuder 'praktik', 'trainee' och/eller 'aktuella rekryteringar'.

För att synliggöra detta loggar ni in på Mina sidor och under Utställarlistan -> Produktregister -> 'Övrigt: Erbjuder karriärmöjlighet inom järnvägsindustrin' anger ni det som passar. Passa på att fylla i övriga produkter och tjänster ni erbjuder samtidigt.

Karriär_Rail_600x200.jpg