Husqvarna

Proffsmotorsågen T540 XP® – den bästa för arborister

Husqvarnas motorsåg T540 XP® är det mest professionella arbetsredskapet som erbjuds arborister. Den tekniskt avancerade sågen har bästa möjliga ergonomi och användarvänlighet.
Husqvarnas motorsåg T540 XP® är tekniskt avancerad och i första hand tänkt för arborister. Självklart är den även ett arbetsredskap för trädgårdsanläggare, trädgårdsskötare och fastighetsskötare. Husqvarna har satsat stort på ergonomin och användarvänligheten. T540 XP® är exempelvis ensam i sitt slag med handtagsinlägg i tre olika storlekar för att passa perfekt för alla.

För bästa prestanda är T540 XP® utrustad med den avancerade tekniken AutoTune™, en automatisk förgasarinställning som gör att det inte krävs någon tid för att ställa in förgasaren. Den har även X-Torq™ som ger lägre bränsleförbrukning och mindre utsläpp.

T540 XP® är lätt och behaglig att använda tack vare egenskaper som LowVib®, den effektiva vibrationsdämparen som skonar armar och händer. Luftreningssystemet av centrifugaltyp, Air Injection™, ger en jämnare gång och ser till att man inte behöver göra rent luftfiltret lika ofta. Dessutom är det lätt att koppla motorsågen till klätterselen, vilket ökar både stabiliteten och säkerheten när man använder motorsågen.

Rekommenderat cirkapris inklusive moms, 7 300 kronor, resp. exklusive moms 5 840 kronor.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Karolina Zenk, Husqvarna, 036-14 69 29, karolina.zenk@husqvarnagroup.com
eller Nicklas Bergqvist, PerPR, 08-400 255 16, nicklas@perpr.se.

Högupplösta bilder:
Bilder finns att ladda ner på www.husqvarna.com/press samt på www.perpr.se.

För frågor om koncernen kontakta Husqvarnas pressjour, 08-738 90 80, press@husqvarnagroup.com.

http://husqvarna.se
Publicerad
2015-06-03
Bilder