10 - 13 nov 2020
Här är nyheter från Elmia Subcontractor
Stora möjligheter för svensk elektronikindustri
5 mar 2020
Allt fler svenska tillverkare inser behovet av elektronik i sina produkter. Här har den svenska elektronikindustrin stora möjligheter att växa med nya innovationer.
Fokus framåt för industrin. Med avstamp på Elmia Subcontractor.
21 jan 2020
Fokus framåt för industrin. Med avstamp på Elmia Subcontractor. När kurvorna visar nedåt tar industrin sikte på framtiden. Det är det tydliga inryck som sammanfattar årets Elmia Subcontractor. I fyra dagar har mässan har stått värd för möten och affärer, innovationer i världsklass, fullsatta f...
Het lansering på mässgolvet
21 jan 2020
Ett nytt system för produktionsuppföljning gav många leads för startup-bolaget som valde att lansera sin lösning FP Analyzer på årets Elmia Subcontractor.
Subcontractor 2019: Fem konkreta tips från IoT Arena om digitala lösningar
13 nov 2019
Inspiration, nya kontakter och den senaste tekniken inom digitala lösningar. Det är vad Subcontractor IoT Arena handlar om. Men framförallt är det en arena där du kan få med dig idéer hem för att direkt börja fundera på egna lösningar.
Viktigare än någonsin att nätverka på mässgolvet
15 sep 2019
De är verksamma i sex länder och har Sverige som främsta marknad. Stålleverantören BE Group ser Elmia Subcontractor som en viktig plats för kundmöten.
Leax ser affärsmöjligheter med Subcontractor Connect
4 sep 2019
Söker du leverantör? Eller företag att leverera till? Då är Subcontractor Connect rätt arena för dig. – I stället för att slå i en mässguide har Elmia bäddat för nya affärer, mitt på mässgolvet, säger Lars Gustafsson, Senior Commodity Manager på Leax Group.
Historisk omställning när VW-koncernen väljer väg
23 aug 2019
Volkswagen-gruppen står inför sin största satsning hittills när koncernen ställer om till att enbart erbjuda elbilar. —Vi går in i en väldigt spännande tid, säger Sten Forsberg som är chef för VW Personbilar i Sverige och kommer till Elmia Subcontractor för att berätta om det omvälvande beslutet...
Prototyper i världsklass med skarpt know-how
3 jun 2019
– Vi har maskinerna. Vi kan tekniken. Men det är vår spjutspetskunskap och djupa erfarenhet som gör oss till förstaval hos de stora bolagen, säger Daniel Larsson, vd Unnaryd Modell.