No Limit Obedience bjuder på föreläsning och clinic om träning för alla

No Limit Obedience bjuder på föreläsning och clinic om träning för alla
No Limit Obedience kommer till Elmia Hund för att sprida kunskap om konkret, tydlig och effektiv träning som alla kan förstå. De kommer att berätta om och visa hur du ska tänka kring träning för att få bästa möjliga resultat, samtidigt som det blir kul och ständigt går framåt.

Maria Brandel och Siv Svendsen, som tillsammans driver No Limit Obedience, brinner för att sprida rolig, inspirerande och effektiv hundträning. På Elmia Hund har vi glädjen att få ta del av deras mångåriga erfarenhet och kreativitet när det kommer till träning och deras strävan att hela tiden finna bättre vägar framåt, både genom föreläsning och clinic.

”Fel – den magiska vägen till rätt”

Gillar du att träna hund, men har saknat konkreta verktyg för hur du ska göra när det blir fel? För hur gör man egentligen när det blir fel och hur kan man vända fel till något riktigt bra i träningen?

- Det kommer vi att prata om under vår föreläsning ”Fel – den magiska vägen till rätt”, säger Maria Brandel. Vi berättar för dig vad du kan göra när det blir fel och hur du ska tänka och göra för att träningen hela tiden ska gå framåt. Efter att ha lyssnat på det här kommer du kanske ha en helt ny inställning till fel i träningen.

Motivationsboost för träning

Till alla som vill förstå och få en motivationsboost för hundträning, oavsett om det gäller i vardagen eller träning på hög nivå, rekommenderas att sätta er på läktaren när det vankas clinic med No Limit Obedience.

- På clinicen kommer vi att praktiskt visa vårt nya koncept, vilket dubblar eller tredubblar hastigheten på din inlärning och träning, vilket gör att du alltid vet när du ska ta nästa steg, berättar Maria. Och bäst av allt – du kommer alltid veta exakt vad du ska träna på just idag.

Träna med banor

- Och vi ska förstås prata om banor, fortsätter hon. Att träna med banor är ett nytt och roligt sätt för att planera din träning. Banor har en tydlig start, ett tydligt slut och en plan däremellan, så du alltid har exakt information att utvärdera och utgå ifrån i nästa bana. Och banor kan göras på många olika sätt, beroende på vad du och din hund behöver träna på just nu.

- Oavsett om du är helt ny på banor eller redan tränar enligt det konceptet vågar vi lova dig mycket inspiration och motivation. Kanske också ett helt nytt sätt att se på träning!

- Det vi pratar om fungerar för alla hundsporter, för alla raser och för alla åldrar, tack vare att det enkelt går att anpassa till olika sporter, nivåer och åldrar. Vi har ständigt nya projekt på gång och vårt mål är att så många som möjligt ska hänga med i vår resa mot bästa tänkbara hundträningen, säger Maria Brandel entusiastiskt.

För att träningen hela tiden ska gå framåt är det inte bara hunden som behöver bli bättre utan även du som är tvåbent. Så ta chansen att ta din träning till nya nivåer med konkreta tips av No Limit Obedience.

Under Elmia Hund den 1-2 mars kommer även No Limit Obedience att delta i panelsamtal på scenen.

Läs gärna mer:

No Limit Obedience