14 - 16 nov. 2023

Elmia Subcontractor

Den ledande arenan för kunskap, innovation och framtidens tillverkningsindustri

Heart of industrial know-how

Här möts industrins experter för att dela med sig av sin kunskap och bli inspirerade av andras. Det är här som branschen får syre, energi och kraft framåt.

Genom att samla hela industrins kunskap på ett ställe är detta inte bara en arena där branschnyheter visas upp – utan där de kan skapas och framtidens industri formas.

Här sker innovationer och affärer direkt på golvet. På plats. Med glädje. Och med morgondagens lösningar i fokus.

Välkomna 14-16 nov 2023!

Entrébiljett
Mässan startar om
052
Dagar
:
18
Timmar
:
55
Minuter
Tysk samlingsmonter på Elmia Subcontractor skapar framgångsrika samarbeten
14 sep. 2023
I jakten på nya affärsmöjligheter och starka samarbetsrelationer riktar tyska företag från Berlin och Brandenburg mer och mer sitt intresse mot den skandinaviska marknaden. Den geografiska närheten och den kulturella likheten gör Skandinavien till en attraktiv destination. Men vad är det som lock...
Koenigsegg hittade nya affärsmöjligheter på Subcontractor Connect
1 sep. 2023
När Subcontractor Connect arrangerades förra gången träffades upp mot 100 leverantörer, 50 inköpare och totalt 190 deltagare från 28 länder. Matchmakingen sker både fysiskt och digitalt. En flexibel kombination som uppskattas av såväl leverantörer som inköpare.
Förbindningsteknik på så liten yta som möjligt
21 juni 2023
Samtec är månadens utställare på Elmia Subcontractor. En global tillverkare av elektronikprodukter som specialiserat sig inom just kontakttekniska lösningar. Connectivity är ledordet, att skapa kontakt, att leda ström eller i det här fallet en signal från en punkt till en annan.
Material, metod och människa i centrum
16 maj 2023
Hållbarhet inom plastindustrin är inte bara en fråga om återvunna material och energieffektiva tillverkningsmetoder, det handlar också om engagemanget hos människan bakom maskinen.
Hållbarhetsarbetet exploderar hos underleverantörerna
11 maj 2023
Hållbarhetsarbetet har närapå exploderat, nästan 20 procent har integrerat hållbarhet i sin affärsplan och hela 98 procent av underleverantörerna arbetar aktivt med företagets hållbarhet. Det är vad Sinfs Underleverantörsbarometer kvartal 2, 2023 visar.
Målet på Elmia Subcontractor är brand recognition
2 maj 2023
Med stark dominans på den finska marknaden inom industriförsörjning har ETRA valt att expandera västerut. Och Elmia Subcontractor 2023 är den självklara platsen för dem att plantera varumärket ETRA i Sverige.