9 - 13 sep 2020

Elmia Husvagn Husbil

Elmia Husvagn Husbil är mer än bara en mässa. Eventet är en enda stor happening med massor av aktiviteter varje dag för alla med intresse för det mobila livet.

Är du på väg?

Njut av Nordens största husvagns-och husbilsmässa där så gott som alla av branschens aktörer samlas på ett och samma ställe. Här får du en fantastisk möjlighet att testa, känna och jämföra branschens alla varumärken och nästa års modeller.

Vi samlar människorna, mötena, inspirationen, prylarna och de nya innovationerna och massor av aktiviteter för hela familjen. På kvällarna väntar oktoberfest, danskvällar, bio och mycket mer.

Här finns allt för dig som gillar att vara på väg. 

Mässan startar om
162
Dagar
:
16
Timmar
:
41
Minuter
Följ oss i sociala medier
Virtuell rundtur av Elmia
Virtuell rundtur av Elmia
Var kan jag parkera?
Vad finns det att äta?
Information om covid-19
88%
av besökarna återkommer
4/5
är besökarnas betyg på mässan
4,3/5
är utställarnas betyg på mässan
28%
av besökarna gör affärer på mässan
Mässan för hela familjen!
13 feb 2020
Elmia Husvagn Husbil är ett fantastiskt tillfälle att se, jämföra och spana in alla nya modeller och nyheter på ett och samma ställe. På mässan hittar du i princip alla märken som finns på den svenska marknaden. Här kan du på ett enkelt sätt testa dig fram om du föredrar långbäddar eller Queensiz...
Enbart fantasin sätter gränserna för den digitala utvecklingen
30 jun 2019
Digitaliseringen har nått husvagns- och husbilsbranschen, det märks inte minst i hur tillverkarna kopplar samman funktioner smarta lösningar. Och vi har mer att vänta.
Gone Camping inspirerar till nya resminnen
29 jun 2019
Gone Camping kommer tillbaka till mässan och ger inspiration och restips. I år kommer Martin Örnroth fokusera på syd och nord- Europa och ge tips på mat och dryck från resmålen.
Viktkoll - vikten av att packa rätt
1 jun 2019
Innan du ger dig ut på semesterresan kan det vara klokt att väga husbilen eller husvagnen. Att åka för tungt lastad är inte bara farligt, det kan även leda till att du får böter om polisen stoppar dig.
Gasolkontroll - en billig livförsäkring
30 maj 2019
– Det gäller att sköta om sin gasolanläggning, både med service och underhåll. Vissa campingar har till och med som krav att besökarna har gjort en gasolkontroll, berättar Morgan Isacson, besiktningsansvarig på Bilprovningen.
5 tips inför besiktningen av ditt fordon
22 maj 2019
Fredrik Gulliden, känd från tv-programmet Bilprovningen tipsar: