9 - 13 sep 2020
Elmias mässcamping är Nordens största mässcamping med sina cirka 2 700 platser på område 1 och 2. I mässcampingbiljetten ingår entré för samtliga dagar biljetten är giltig för samt fri tillgång till alla dag- och kvällsaktiviteter.

Område 1 har plana platser som ligger i anslutning till hallarna och Område 2 ligger en liten bit från mässan och har en fin utsikt över bankarna mot Huskvarna. Samtliga platser är utan el.

Hundar är välkomna på mässcampingen och ska vara kopplade. Det finns fina promenadstråk utmed Vättern som passar utmärkt för en promenad när du behöver rasta din hund. 

Priser

Biljettyp 1: Område 1 (Gäller hela perioden): 1300 SEK

Plana platser intill mässhallarna. Max två biljetter per bokning. I priset ingår campingavgift för samtliga dagar, entré till mässan för två vuxna och tre barn (upp till 15 år) samtliga dagar samt danskvällar med Scotts och Drifters. 

Biljettyp 2: Område 2 (Gäller hela perioden): 900 SEK

Sluttande platser. Max två biljetter per bokning. I priset ingår campingavgift för samtliga dagar, entré till mässan för två vuxna och tre barn (upp till 15 år) samtliga dagar samt danskvällar med Scotts och Drifters. 

Biljettyp 3: Område 1, Biljettyp A (Gäller mellan onsdag - fredag): 750 SEK

Plana platser intill mässhallarna. Utcheckning sker senast fredag klockan 09.30. Plana platser intill mässhallarna. Max två biljetter per bokning. I priset ingår campingavgift onsdag till fredag, entréband till mässan för två vuxna och tre barn (upp till 15 år).

Biljettyp 4: Område 1, Biljettyp B (Gäller mellan fredag - söndag: 1100 SEK

Plana platser intill mässhallarna. Utcheckning sker söndag klockan 15.00. Max två biljetter per bokning. I priset ingår campingavgift för fredag till söndag, entré till mässan för två vuxna och tre barn (upp till 15 år) samt danskvällar med Scotts och Drifters. 

Parkeringsplats för rörelsehindrade

För att erhålla en särskild parkeringsplats för rörelsehindrade behöver du först boka en plats på område 1. Därefter skickar du in en kopia på din biljett till Område 1 samt en kopia på ditt utfärdade parkeringstillstånd för rörelsehindrade till Caravan Clubs kansli på kansli@caravanclub.se alternativt brevledes till: 

Caravan Club of Sweden
Kyrkvägen 25
703 75 ÖREBRO

Säkerhetsinformation

Som gäst på mässcampingen har du ansvar för att brandsäkerhetsavståndet, på fyra meter, till dina grannar hålls. Det är inte tillåtet att ha markis utfälld eller tält uppställt på mässcampingen på grund av gällande brandsäkerhetsföreskrifter.

Om inte säkerhetsreglerna följs förbehåller sig Elmia rätt att avvisa ekipage från området. Vid en eventuell bortforsling av fordonet debiteras ägaren.

Frågor och svar om mässcampingen

Ladda ner översikt över campingområdet

Gratis wifi

Övriga campingar i Jönköpings län

Eva Siwe
Eva Siwe
Telefon: +46 36 15 21 31