Kocken Sven-Erik Larsson kommer tillsammans med Agnetha Björnsdotter Berglund från Kullans lycka tillaga och ta tillvara på en hel tacka.
Provsmakning av förädlade och tillagade produkter, ur olika sensoriska och hållbara perspektiv.
Onsdag
09.30-10.00 Förluster av kött och mjölk på gårdar och slakterier – vi har räknat! Jordbruksverket
10.00-10.30 Lönsamhet och klimatnytta genom innovationsprojekt Landsbygdsnätverket
10.30-11.00 SLU - lär dig mer om lamm och nöt SLU
11.00-11.30 Köket: Hur man får högt råvaruutnyttjande på tacka ur kockens och producentens perspektiv
11.30-12.00 Elmia Lantbruk Innovation Award - presentation och prisutdelning
12.00-12.30 LRF:s arbete för att säkra svensk livsmedelsproduktion LRF
12.30-13.00 Klimatsmarta lantbrukare – Biogas
13.00-14.00 Köket: Hur man får högt råvaruutnyttjande på tacka ur kockens och producentens perspektiv
14.00-14.30 SLU - lär dig mer om Utmaningar och Beredskap SLU
14.30-15.00 Lönsamhet och klimatnytta genom innovationsprojekt Landsbygdsnätverket
15.00-15.30 Satelliter och mobiltelefoner - nya sätt att följa upp din stödansökan Jordbruksverket
15.30-16.30 Köket: Hur man får högt råvaruutnyttjande på tacka ur kockens och producentens perspektiv
Torsdag
09.30-10.00 Lönsamma råd för klimatsmarta kor Växa
10.00-10.30 Lönsamhet och klimatnytta genom innovationsprojekt Landsbygdsnätverket
10.30-11.00 Jordbruket - en framtidsbransch LRF
11.00-12.00 Köket: Hur man får högt råvaruutnyttjande på tacka ur kockens och producentens perspektiv
12.00-12.30 Förluster av kött och mjölk på gårdar och slakterier – vi har räknat! Jordbruksverket
12.30-13.00 Sveriges beredskap – hela kedjan från jord till bord måste fungera Jordbruksverket
13.00-14.00 Köket: Hur man får högt råvaruutnyttjande på tacka ur kockens och producentens perspektiv
14.00-14.30 Klimatsmart Lantbrukare - Hagshultskossorna
14.30-15.00 SLU - lär dig mer om Klimat och Hållbarhet SLU
15.00-15.30 Lönsamhet och klimatnytta genom innovationsprojekt Landsbygdsnätverket
15.30-16.30 Köket: Hur man får högt råvaruutnyttjande på tacka ur kockens och producentens perspektiv
16.30-17.00 Data och daggmaskar - Arlagårdarna leder vägen i Europas klimatomställning Arla Foods
Fredag
09.30-10.00 Förluster av kött och mjölk på gårdar och slakterier – vi har räknat! Jordbruksverket
10.00-10.30 Solel för Lantbruk LRF
10.30-11.00 SLU - lär dig mer om mjölkproduktion SLU
11.00-12.00 Köket: Hur man får högt råvaruutnyttjande på tacka ur kockens och producentens perspektiv
12.00-12.30 Lönsamhet och klimatnytta genom innovationsprojekt Landsbygdsnätverket
12.30-13.00 Lönsamma råd för klimatsmarta kor Växa
13.00-14.00 Köket: Hur man får högt råvaruutnyttjande på tacka ur kockens och producentens perspektiv
14.00-14.30 Framtidsspaning med Elmia Matbruk
14.30-15.00 SLU - lär dig mer om djurvälfärd SLU
15.00-16.00 Köket: Hur man får högt råvaruutnyttjande på tacka ur kockens och producentens perspektiv
16.00-16.30 Prisutdelning EM i nötvallning Svenska Vallhundsklubben