Elmia Matbruk konferens

Konferensspår

Programmet är under uppbyggnad, men här ser du ett urval av planerade konferensspår:

  • Den offentliga måltiden och folkhälsa
  • Lokalproducerade livsmedel och framtidens mat
  • Förädling och självförsörjning
  • Återbruk och minskat matsvinn
  • Kulturspannmål och ekologisk produktion
  • Sensorisk träning och morgondagens konsumenter

Målgrupp för konferensen: 

  • Produktutvecklingschefer
  • Sortiments- & inköpschefer
  • Upphandlare livsmedel
  • Måltidschefer
  • Hållbarhetschefer
  • Kockar/Kökschefer
  • Kategorichefer
  • m.fl

 

Intresserad av att föreläsa på konferensen? 

Kontakta:
Eva Francke, Mässansvarig Elmia Matbruk
eva.francke@elmia.se eller +46 36 15 20 84

Eva Francke
Eva Francke
Telefon: +46 36 15 20 84