Aha-upplevelse väntade hos Ergolift

Aha-upplevelse väntade hos Ergolift
”Här ska vi ställa ut nästa gång!”
Anders Byttner besökte Elmia Verktygsmaskiner 2018. Mässan satte ett starkt avtryck och i maj skulle han vara tillbaka – som utställare.

För två år sedan tog Anders Byttner över Skoogs Maskin och Svets, med bland annat varumärket Ergolift i portföljen. Då hade företaget inte ställt ut på någon mässa sedan 2011. Senare samma år besökte han Elmia Verktygsmaskiner.
– Det visade sig vara en mässa som skulle passa oss och vår Ergolift. Jag kände direkt att ”här ska vi ställa ut nästa gång!” säger han.

Anders såg årets mässa som en chans att visa möjligheterna som finns med Ergolift. Kundgruppen känns rätt, samtidigt som han tror sig kunna hitta synergier med många av de andra utställarna.
– Våra manipulatorer passar perfekt för att ta arbetsstycken in i och ut ur maskiner. Besökarna kommer att få en aha-upplevelse när de får se den, säger Anders.

Förutom att lyfta saker upp och ned kan den också arbeta med excentriska laster, med full balans. Det innebär att operatören kan rotera och tilta lasten med fullt stöd från maskinen, utan att slita på kroppen.
– Det är jätteviktigt att tänka på lyft, framför allt när det kommer till ergonomin. Med Ergolift blir säkerheten mycket högre och operatören slipper slitage på armar, axlar och rygg. Den ger dessutom ekonomiska fördelar för företaget och sparar tid, säger Anders.