Räkna med en världsnyhet i DMG MORI:s monter

Taggar:
Elmia Verktygsmaskiner
Räkna med en världsnyhet i DMG MORI:s monter
DMG MORI har planen klar för Elmia Verktygsmaskiner i maj. Att visa sitt breda sortiment kryddat med två nyheter.

dmgmori.jpg

– Ambitionen är att visa en världsnyhet för besökarna på mässan, säger Patrick Almquist, försäljningschef för DMG MORI i Sverige.

DMG MORI är ett av de ledande företagen på marknaden och tillverkar verktygsmaskiner mot en rad olika branscher. Bland annat flygindustrin – som räknas som ett av de allra största tillväxtsegmenten globalt sett.
– Dit har vi kontinuerliga leveranser och en av anledningarna till att vi är stora i segmentet är att vi både svarvar och fräser. Vi kan erbjuda en helt annan noggrannhet tack vare fler operationer i samma uppsättning, säger Patrick Almquist.

Till flygindustrin tar DMG MORI fram maskiner som förenklar och effektiviserar tillverkningen av detaljer till flygmotorer.
– Vi lägger mycket pengar på utveckling. Vi vill ha den senaste utrustningen i det som vi säljer. Kunderna ska känna att när de väljer oss så har de valt det bästa och de mest moderna fleroperationsmaskinerna på marknaden.

Vad ska ni visa i montern?
– Vi vill visa det som vi säljer mest av. Går allt som planerat blir det dessutom två nyheter, varav en världsnyhet där prototypmaskinen är klar i början av nästa år. Mer än så vill jag inte berätta i nuläget, säger Patrick Almquist.