21 - 24 aug. 2024

Fältserviceaggregat för AC-system

Fältserviceaggregat för AC-system
En idealisk lösning när du utför service på AC-system på entreprenad -, jordbruks- och lastmaskiner. Med sin stabila stålkonstruktion är den enkel att transportera i servicefordon.

AC-servicemaskinen ECK Land är framtagen för att enkelt kunna transporteras med sin extra stabila konstruktion med bärhandtag och fastspänningsmöjligheter. Helautomatisk och mycket lättanvänd med logiskt uppbyggt gränssnitt med svenska menyer. Komplett databas inklusive både kommersiella och jordbruksfordon. Enkelt handhavande med 6 meter långa slangar. Den finns i två versioner för hantering av antingen r134a eller r1234yfHFO köldmedia. 

Om oss

Alla AC-maskiner som vi levererar är först kontrollerade och kalibrerade i vår egen verkstad. När maskinen anländer till dig är den redo för användning direkt! Som etablerad leverantör av verkstadsutrustning erbjuder vi AC-stationer av mycket hög kvalitet från den världsledande tillverkaren SnapOn under varumärkena Sun (Diagnostics) och Ecotechnics Climate Solutions. Kännetecken för dessa AC-maskiner är hög driftsäkerhet, ett minimalt underhållskrav samt en lång livslängd.

Ewa Stålberg

ewa.stalberg@sunmaskin.se