12 - 14 nov. 2024

Avans – mästare på snabba leveranser av kulskruvar.

Avans – mästare på snabba leveranser av kulskruvar.
Vi vet alla hur det är när en maskin plötsligt stannar – det är som när kaffebryggaren går sönder en måndagsmorgon, fast mycket värre. Men oroa er inte, Avans är här för att rädda dagen.


Vi på Avans vet hur viktigt det är att industrins maskiner, inklusive kaffebryggaren, alltid är i gång – och det gäller även de detaljkomponenter vi jobbar mest med – kulskruvar. Ett oväntat stopp kan snabbt bli en kostsam affär. Våra snabba och precisa kulskruvslösningar kan göra stor skillnad i er produktion om ni får ett oväntat stopp.

Komplett sortiment - för allas behov 

Oavsett om ni behöver rullade eller slipade kulskruvar så har vi ett komplett sortiment. Vi kan snabbt tillverka skräddarsydda precisionsskruvar, helt anpassade efter era behov. När tid är pengar kan vår expresstillverkningstjänst vara en räddare i nöden – vi kan tillverka och leverera en ny kulskruv på bara 24 timmar om ni har en maskin som står stilla.

Avans erbjuder mer än bara nytillverkning av kulskruvar. Har ni exempelvis en kulskruv som börjar ge upp så utför vi även reparationer, vilket både förlänger livslängden på era kulskruvar och sparar pengar.

Kom till A01:12 och ta en kopp!

Vi kommer att ha kaffebryggaren igång i monter A01:12 och vi skulle tycka det vore fint att bjuda på en kopp och prata mer om hur vi kan hjälpa er med både kulskruvar och våra andra produkter inom linjärteknik. På mässan kommer vi dessutom visa upp vår nyhet. Kassows robot, som också den är en del av vårt breda sortiment.

Peter Holmkvist

peter.holmkvist@avansgroup.se