12 - 14 nov. 2024

Blickle AB - Globala marknadsledarna inom hjul & länkhjul ser fram emot Elmia Subcontractor 2024

Blickle AB - Globala marknadsledarna inom hjul & länkhjul ser fram emot Elmia Subcontractor 2024
Blickle har varit en av de ledande tillverkarna av hjul och länkhjul i flera decennier tack vare deras tillförlitlighet, engagemang och innovationer. Blickle har tillverkat högkvalitativa hjul och länkhjul sedan 1953 och är en global marknadsledare inom hjul och länkhjul med över 30 000 standardprodukter från 20-1000mm i diameter. Blickle har över hela världen rykte om sig att göra högkvalitativa, slitstarka och underhållsfria hjul och länkhjul som är ”Made in Germany” med snabba leveranstider.

Nikola Tosic, distriktansvarig på Blickle AB, ser fram emot företagets deltagande på mässan i år. Han förklarar:

Vi ser fram emot att delta på Elmia Subcontractor 2024, vi kommer att finnas i monter D02:10. Elmia öppnar upp spännande möjligheter för oss att utöka vår närvaro och påverkan inom den svenska industrin. Att visa upp vår expertis och ledande position på den svenska marknaden ger oss chansen att knyta starkare band med lokala företag, potentiella kunder och självklart träffa alla våra fantastiska befintliga kunder.

Elmia Subcontractor är viktigt för att skapa affärer

Nikola Tosic utvecklar vidare:

Elmia ger oss möjligheten att visa upp vårt engagemang för kvalitet, hållbarhet och teknologi inom vår bransch. Som global marknadsledare inom hjul och länkhjul är det en satsning för att fortsätta vara en pålitlig partner och leverantör inom den svenska industrin men även globalt. Genom att visa upp våra senaste produkter, teknologiska framsteg och branschexpertis kan vi bidra till att driva innovation, mobilitet och tillväxt inom den svenska industriella sektorn. Vi växer i hög fart samtidigt som våra högkvalitativa hjul styrker vår position inom den svenska industrin. Det är en bekräftelse på den kvalitén som våra produkter innehar.

Blickles webbshop – enkel beställning och smidigt online

Blickle har alltid som strävan att göra det enkelt för kunden. Därför lanseras nu en ny webbshop, som ger en snabb och bekymmersfri köpupplevelse för kunden.

- Vår nya webbshop erbjuder en smidig och modern plattform, om du som kund vill  beställa våra produkter online på www.blickle.se. Kunden kan genom sitt kundnummer snabbt och smidigt beställa hjul & länkhjul online och även ladda ned gratis CAD-Filer på varje artikel. Som ny kund registrerar du dig snabbt på vår hemsida i kontaktformuläret och kan börja handla samma dag. Vid registrering kan du alltid vända sig till våra kollegor i Landskrona via info mail eller telefon för support.


Fördelarna:
•  Omedelbar tillgänglighetskontroll av Blickles hjul och länkhjul
•  30.000 hjul och länkhjul, varav 8.000 redo för leverans inom 24 timmar
•  Tillgång till individuella villkor och priser

Bildtext: ”Med stort fokus på ergonomi och mobilitet har Blickle blivit global marknadsledare inom hjul och länkhjul. Här på huvudkontoret i Rosenfeld, Tyskland tillverkas hjul mellan 20-1000mm och upp till 170 ton belastning.” berättar Nikola Tosic, distriktansvarig på Blickle AB.

 

Nikola Tosic

nikola@blickle.se