12 - 14 nov. 2024

Turn fast on demand med Turnab på Elmia Subcontractor

Turn fast on demand med Turnab på Elmia Subcontractor
Turnab, din partner inom skärande bearbetning och kontraktstillverkning, är tillbaka på Elmia Subcontractor 2024 – denna gång med fullt fokus på vår innovativa Konfigurator TurnFast. Besök oss i vår monter B01:48 den 12-14 november för att se hur vi hjälper tillverkande bolag att snabbt och enkelt räkna ut pris direkt online på icke-standard fästelement. Precis som Turnab är TurnFast redo att anpassa sig efter dina behov – både snabbt och smidigt.

Kom och testa vår konfigurator Turn Fast, ett verktyg som låter dig designa måttanpassade fästelement direkt i montern. Du kan ange mått, material och ytbehandling för att få en exakt offert på några sekunder. Experimentera med olika lösningar och hitta den perfekta passformen för dina produkter. Vi vill att du ska få uppleva kraften i snabb och flexibel produktion direkt på plats!

"We turn in your direction"

Hos oss på Turnab är ingen komponent den andra lik. Därför har vi byggt vår verksamhet kring att vara flexibla och tillmötesgående – "We turn in your direction". Oavsett om du behöver specialanpassade skruvar, bultar, muttrar eller andra fästelement, så levererar vi med precision och snabbhet. Låt oss visa dig hur vi kan bli en förlängning av din egen produktion. 

I vår monter B01:48 kommer vi att visa upp konfiguratorn som ger dig en djupare inblick i vad Turnab och vår TurnFast kan erbjuda. Ta några minuter, luta dig tillbaka och upptäck hur vi kan underlätta för ditt företag att möta marknadens krav på specialanpassade fästelement.

Vad är dina behov?

Vi är inte bara här för att visa upp vår teknologi – vi vill också höra om dina behov och utmaningar. Våra säljare finns på plats under hela mässan för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål. Oavsett om det handlar om gamla eller helt nya komponenter, står vi redo att "turn in your direction".

Jesper Lönnberg

jesper.lonnberg@turnab.se