Som besökare på Elmia behöver du inte gå hungrig. Här finns ett brett utbud av restauranger och caféer att välja mellan. På Elmia är det FC Gruppen som är matleverantör och driver alla restauranger och caféer inne på mässområdet.
I Black&White serveras dagens lunch. En fint upplagd kötträtt med en riklig salladsbuffé. Köttet varierar från dag till dag och det finns alltid ett vegetariskt alternativ.
Öppettider: 11.30 - 14.30
Pris: 179:-
Här serveras närproducerad mat och det står alltid en kött- och en fiskrätt samt vegetarisk alternativ på menyn.
Öppettider: 11.30 - 14.30
Pris: 179:-
Vad sägs om en hamburgare med färskbakat briochebröd, cheddarost, syrad rödlök och chilimajonnäs? Finns även som vegetarisk med samma goda tillbehör.
Öppettider: 11.00 - 16.00
Pris: från 115:-
När du är ute efter att släcka törsten är det hit du går. Nära till både Black&White och Restaurang Vättern om hungern tar vid. Här serveras räksmörgås och snacks.
Öppettider: torsdag-fredag 11.00 - 17.00, lördag 11.00 - 16.00
Pris: 199:-
Renklämma, Stensåkra korv med bröd, färskbakat fika eller en kopp kaffe. I farten eller i caféet, du bestämmer!
Öppettider: torsdag-fredag 08.30 - 17.00, lördag 08.30 - 16.00
Här grillas den berömda Elmiakorven: närproducerat kött, färskbakat briochebröd, friterad lök och Västervikssenap, Ceasarsallad och Renklämma. Klassiskt kiosksortiment som dryck och snacks hittar du också såklart.
Öppettider: torsdag-fredag 08.30 - 17.00, lördag 08.30 - 16.00
I hall B kan du ta en kaffe eller något annat gott att dricka. Här serveras också Vildsvinskorv med hembakat bröd och surkål.
Öppettider: torsdag-fredag 08.30 - 17.00, lördag 08.30 - 16.00
På utomhusområdet serveras hjortburgare, vildsvinskebab, korv med bröd och belgisk våffla med tillbehör.
Öppettider: torsdag-fredag 11.00 - 17.00, lördag 11.00 - 16.00
FC Gruppen erbjuder ett brett urval av mat och dryck med fokus på närproducerat och driver 10 permanenta restauranger/caféer på området, allt under ett och samma tak. Utöver dessa levererar de även direkt till monter och bygger upp tillfälliga serveringsområden.